ارزیابی سوال رایتینگ آیلتس
ارزیابی سوال رایتینگ آیلتس با کمک یک پاسخ نمونه
در ادامه یکی از سوالاتی که در بخش رایتینگ آیلتس آمده است را مشاهده میکنید.
برخی از مردم تصور میکنند که دولت با هزینه کردن بر روی امور هنری، پول را هدر میدهد و بهتر است آن را در جای بهتری به کار بگیرد. شما تا چه حد با این دیدگاه موافقید؟
یکی از دانش آموزان چنین پاسخی به این سوال داده است.
با اینکه ترکیب هزینه های دولت شاخص خوبی از اولویت ها و مسیر حرکت اقتصاد است اما میتواند منبع بحث و اختلاف نظر در میان افراد با دیدگاه های متفاوت باشد. بسیاری از مردم علاقه ندارند که پول مالیات دهندگان بر روی هنر و تاریخ و مواردی از این دست صرف شود. آنها علاقه دارند که این پول بر روی دیگر حوزه ها هزینه شود. هر چند که برخی این عقیده را نمیپذیرند.
افرادی که به دخالت دولت در نگهداری و ارتقای هنر علاقه دارند به ارزش ها و دانش پنهان شده در هنر که طی نسل ها به سختی به دست آمده است باور دارند. آنها خود را با رسومات و سنت هایی که در هنرهای اجرایی وجود دارد، معرفی میکنند. برای مثال به نقاشی های Madhubani و رقص محلی در شرق بیهار توجه کنید. این چنین هنرهایی در حال زوال هستند زیرا با وجود ارزش افسانه ای بسیار، ارزش تبلیغاتی زیادی ندارند. تنها دولت میتواند به این هنرها جان ببخشد تا نسل جدید بتوانند قدر آنها را بدانند.
از سوی دیگر برخی از مردم این هزینه ها را نامربوط دانسته و اصرار میکنند که به مسائلی همچون سلامتی، آموزش، تحقیقات فناوری، صنعت و زیرساخت پرداخته شود زیرا این موارد میتوانند مردم را به سمت رفاه هدایت کنند. آنها به آمریکا اشاره میکنند که به سرعت در حال پیشرفت است زیرا بسیار بر روی تحقیقات سرمایه گذاری میکند.
در کل میتوان نتیجه گرفت که به توافق رسیدن در کشوری با جمعیت زیاد، بسیار دشوار است. منطقی به نظر میرسد که یک دولت به حرف همه مردم گوش دهد اما در زمان تصمیم گیری بر اساس اولویت های خودش تصمیم بگیرد.
While a mix of Government spending is a good indicator of the priorities and the direction where a nation’s economy is heading to, it could also be a potential source of debate among people with divergent views. Many people do not like governments to spend taxpayer’s money on arts, history or related matters. They want the money to be invested favorably into other areas. Some however, do not buy this idea.
The people who do like preservation and promotion of art through government intervention believe in the values and hidden knowledge in arts which has been gained painstakingly over generations. They identify themselves strongly with their tradition and customs exhibited in performing arts. Take for instance the Madhubani pantings and folk dance of western Bihar. These art forms are dying because they do not have much commercial value even though they have great treasure of mythological knowledge within them. Only Government can further their cause so that the newer generation could appreciate them someday.
People on the other side find it highly irrational and insist that government should invest more money on development related issues like health, education, research in technology, industry and infrastructure etc., which could propel the nation towards economic prosperity. They point at America, which is ever growing because she invests heavily in research.
It can be broadly concluded that consensus are hard to arrive at, in a country of many people. It would be wise if a government listen to every popular sentiment but makes its own priorities for public spending, let it be arts or otherwise.
پرداختن به موضوع
نویسنده به هر دو دیدگاه پرداخته: چرا دولت باید بر روی هنر تمرکز کند و چرا باید بر دیگر بخش ها متمرکز شود.
تعداد لغات آن 261 است که بین محدوده 250 تا 270 قرار میگیرد.
پیوستگی Writing
2 یا 3 تا از جملات بسیار طولانی و ناپیوسته هستند.
نادرست: برای مثال به نقاشی های Madhubani و رقص محلی در شرق بیهار توجه کنید. این چنین هنرهایی در حال زوال هستند زیرا با وجود ارزش افسانه ای بسیار، ارزش تبلیغاتی زیادی ندارند.
درست: برای مثال نقاشی های Madhubani و رقص محلیِ شرق بیهار هنرهایی در حال زوالند زیرا با اینکه گنجینه ای از دانش افسانه ای در خود دارند فاقد ارزش تبلیغاتی اند.
نادرست: تنها دولت میتواند به این هنرها جان ببخشد تا نسل جدید بتوانند قدر آنها را بدانند.
درست: تنها دولت میتواند به این هنرها جان تازه ببخشد تا نسل جدیدتر قدر آنها را بدانند.
نادرست: . آنها به آمریکا اشاره میکنند که به سرعت در حال پیشرفت است زیرا بسیار بر روی تحقیقات سرمایه گذاری میکند.
درست: آنها آمریکا را مثال میزنند که یک کشور رو به رشد است زیرا بسیار بر روی تحقیقات سرمایه گذاری میکند.
گرامر
استفاده مناسب از افعال کمکی، با حرف بزرگ ننوشتن اسامی آشنا، تطابق فعل و فاعل.
نادرست: Only Government can further their cause so that the newer generation could appreciate them someday.”
تنها دولت میتواند به این هنرها جان تازه ببخشد تا نسل جدیدتر قدر آنها را بدانند.
درست: Only government can further their cause so that the newer generation can appreciate them someday.”
تنها دولت میتواند به این هنرها جان تازه ببخشد تا نسل جدیدتر قدر آنها را بدانند.
نادرست: “Many people do not like governments to spend taxpayer’s money on arts, history or related matters.
بسیاری از مردم علاقه ندارند که پول مالیات دهندگان بر روی هنر و تاریخ و مواردی از این دست صرف شود
درست: Many people do not like the government to spend taxpayers money on arts, history or related matters.”
بسیاری از مردم علاقه ندارند که پول مالیات دهندگان بر روی هنر و تاریخ و مواردی از این دست صرف شود
لغات Vocabulary
این متن استفاده خوبی از لغات کرده است اما بهتر از این هم میشود.
نمره کل: 5.5
یک نمونه پاسخ رایتینگ آیلتس
برخی از بخش های جامعه صرف هزینه از سوی دولت بر روی هنر را هزینه ای نامناسب میدانند. و اینکه مسیرهای بهتری هم برای هزینه کردن این پول وجود دارد. این متن سعی میکند حدود موافقت با این جملات را تشریح کند.
برخی از شهروندان بر این باورند که نگهداشت فرهنگ و میراث غنی یک ملت از اهمیت بالایی برخوردار است تا نسل های بعدی از گذشته باشکوه خود آگاهی یابند. این به این معنی هم هست که نسل های فعلی و آینده میتوانند از این دانش ارزشمند درس نیز بگیرند. و همچنین تجربیات پدران پیشین ما را نیز ببینند. برای مثال نگهداری از مقبره های قدیمی و اماکنی مثل قطب منار، ستون آهنی، تمدن دره سند و بسیاری دیگر. این هنرها به نسل جدید مهندسان و معماران دیدگاهی درباره هنر و معماری مورد استفاده در آن زمان میدهد. این واقعیت که ستون آهنی با وجود اینکه در معرض تغییرات ناگهانی طبیعت بوده اصلا زنگ نمیزند، نشان میدهد که فرایندهای استخراج فوق العاده ای در گذشته وجود داشته است.
هر چند عده ای بر این باورند که کشور به جای هزینه های لوکس باید بر روی ضروریاتی همچون آموزش، امکانات پزشکی و… هزینه کند. برای کشوری که در مسیر پیشرفت است هزینه بر روی زیرساخت های ملت از اهمیت بسیاری برخوردار است. به ویژه موسسات پزشکی و آموزشی بیشتری همچون IITs، IIMs، AIIMS و ارتقای امکانات آبیاری با ساختن سدها.
هر دو ایدئولوژی گفته شده از اهمیت زیادی برخوردارند. با اینکه توسعه زیرساخت ها پیشرفت کشور را تضمین میکند، نگهداری از میراث کشور نیز روح کشور را زنده و غنی نگه میدارد.